راز سلامتی ارده کنجد

خواص بی نظیر ارده کنجد برای سلامتی

ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد .

از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند.

این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد.

ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است.

خواص ارده کنجد

کالری ارده

  • ارزش غذایی موجود در ارده برای هر 100 گرم به شرح زیر است :
  • مواد مغذی در هر 100 گرم
  • انرژی 595 کیلوکالری
  • کربوهیدرات ها 21 ٫ 19 g
  • چربی 53 ٫ 76 g
  • پروتئین 17 ٫ 00 g
  • آب 3 ٫ 05 g
  • ویتامین آ 67 IU
  • تیامین (ویتامین ب 1) 1 ٫ 220 میلی گرم ( 94٪ )
  • ریبوفلاوین (ویتامین ب 2) 0 ٫ 473 میلی گرم ( 32٪ )
  • نیاسین (ویتامین ب 3) 5 ٫ 450 میلی گرم ( 36٪ )
  • پانتوتنیک اسید (ویتامین ب 5) 0 ٫ 693 میلی گرم ( 14٪ )
  • ویتامین ب 6 0 ٫ 149 میلی گرم ( 11٪ )
  • اسید فولیک (ویتامین ب 9) 98 میکروگرم ( 25٪ )
  • ویتامین ب 12 0 ٫ 00 میکروگرم ( 0٪ )
  • کلسیم 426 میلی گرم ( 43٪ )
  • آهن 8 ٫ 95 میلی گرم ( 72٪ )
  • منیزیم 95 میلی گرم ( 26٪ )
  • منگنز 1 ٫ 456 میلی گرم ( 73٪ )
  • فسفر 732 میلی گرم ( 105٪ )
  • پتاسیم 414 میلی گرم ( 9٪ )
  • سدیم 115 میلی گرم ( 5٪ )
  • روی 4 ٫ 62 میلی گرم ( 46٪ )